1. Rowenta
  2. Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649.

Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RO7649 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

65 dB

Gewicht

8,9 kg

Omschrijving van de Rowenta RO7649 stofzuiger

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649 stofzuiger is ontworpen voor grote huishoudens die een krachtige stofzuiger nodig hebben. Met een actieradius van 11 meter en een stofopvangbak van 2,5 liter, is hij sterk genoeg om in één keer het hele huis schoon te maken. De verschillende accessoires die erbij worden geleverd, stellen je in staat om perfect voorbereid de meeste schoonmaakklussen aan te gaan. De combiborstel kan eenvoudig worden omgeschakeld voor het schoonmaken van laagpolig tapijt en harde vloeren. De parketborstel is geschikt voor kwetsbare oppervlakken, en het meubelzuigmondje is ideaal om na het eten de eetkamerstoelen af te nemen. Voor lastige randjes en kieren gebruik je de kierenzuigmond. Na het stofzuigen is de stofbak gemakkelijk te legen en de stofzuiger eenvoudig op te bergen in de parkeerstand. De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649 is ideaal voor huishoudens die een krachtige stofzuiger willen met een grote actieradius.

Pluspunten
  • Dankzij een actieradius van 11 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. De parketborstel beschermt je kwetsbare vloer tegen krassen. Met de flexibele kierenzuigmond kom je ook bij moeilijk bereikbare plekken.

Minpunten
  • Er zit geen turboborstel bij, dus het verwijderen van huisdierharen of grove tapijten wordt moeilijker

    .

    Er is geen manier om de kleine accessoires op te ruimen.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RO7649 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RO7649 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649. weegt 8,9 kg.

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649. heeft een opvangbak.

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649. stofzuiger is geschikt voor Allergieën.