1. Rowenta
 2. Rowenta Silence Force RO7691.

Rowenta Silence Force RO7691. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RO7691 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta Silence Force RO7691. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta Silence Force RO7691.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

67 dB

Gewicht

8,8 kg

Omschrijving van de Rowenta RO7691 stofzuiger

De Rowenta Silence Force RO7691 is een uitgebreide stofzuiger met een breed scala aan opties. Met de verschillende borstels kun je zowel harde als zachte vloeren schoonmaken. De parketborstel is speciaal geschikt voor houten vloeren, de turboborstel is perfect voor tapijten, en de combiborstel voor algemeen gebruik. Met de verstelbare up-top borstel kun je bovenop kasten schoonmaken, en de mini-turboborstel is ideaal voor traptreden. Bovendien is de stofzuiger voorzien van cyclonische filters, waardoor de zuigkracht constant hoog blijft, zelfs als de stofbak vol is. De Rowenta Silence Force RO7691 is een veelzijdige stofzuiger, met een krachtige motor en een lange levensduur. Met het speciaal ontworpen ontwerp is het gebruik van de stofzuiger eenvoudig en comfortabel, zelfs als je langere tijd achter elkaar stofzuigt. Bovendien is de stofzuiger voorzien van een geavanceerde geluidsdemping die ervoor zorgt dat het stofzuigen nog steeds comfortabel is, zelfs als de stofzuiger op volle kracht draait. De Rowenta Silence Force RO7691 is dus een uitstekende keuze als je een veelzijdige en krachtige stofzuiger zoekt.

Pluspunten
 • Je ontvangt zowel een parketborstel voor houten vloeren als een turboborstel voor tapijt en dierenharen. Met de mini turboborstel kun je dierenharen gemakkelijk verwijderen van je bank en ander bekleed meubilair. Cycloonfilters zorgen ervoor dat de zuigkracht hoog blijft, zelfs als de stofbak vol is.

Minpunten
 • Er is geen mogelijkheid om de kleine accessoires op te bergen

  .

  - Er is geen mogelijkheid om de kleine accessoires te bewaren

  .

  Deze stofzuiger is met een gewicht van 8,8 kilo relatief zwaar

  .

  - Deze stofzuiger is relatief zwaar met een gewicht van 8,8 kilo.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RO7691 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RO7691 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Rowenta Silence Force RO7691. weegt 8,8 kg.

De Rowenta Silence Force RO7691. heeft een opvangbak.

De Rowenta Silence Force RO7691. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.