1. Rowenta
 2. Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1.

Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH99F1 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,9 l

Maximaal geluidsniveau

84 dB

Gewicht

3,2 kg

Omschrijving van de Rowenta RH99F1 stofzuiger

De Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 is een krachtige stofzuiger met een lange accuduur. Deze steelstofzuiger heeft een groot stofreservoir van 0,9 liter en verschillende accessoires. De stofzuiger is geschikt voor het opruimen van dierenharen dankzij de ronddraaiende borstelharen in zowel de standaard vloerzuigmond als mini turboborstel voor meubels. Beide zijn voorzien van led verlichting, waarmee je vuil beter zichtbaar is. Daarnaast heeft de stofzuiger een oplaadstation om de stofzuiger netjes op te bergen. De prestaties van deze stofzuiger kun je bijhouden via het display. Zo zie je precies hoe vol de accu is en kom je nooit voor verrassingen te staan. Met de X-Force Flex 15.60 RH99F1 steelstofzuiger heb je een betrouwbare stofzuiger die je gemakkelijk meeneemt en je woning proper houdt.

Pluspunten
 • Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert gemakkelijk dierenharen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  Je bewaart de kleine accessoires in het oplaadstation

  .

  Dankzij de flex technologie kun je de stofzuigerstang naar een hoek van 90 graden buigen, waardoor het makkelijk is om onder meubels te stofzuigen.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 84 decibel wat hij bij de meest luide stofzuigers plaatst

  .

  Met een gewicht van ruim 6 kilogram is deze stofzuiger redelijk zwaar, waardoor hij moeilijker mee de trap op en af te tillen is.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH99F1 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RH99F1 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1. weegt 3,2 kg.

De Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1. heeft een 0,9 l opvangbak.

De Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.