1. Rowenta
  2. Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638.

Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH9638 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,55 l

Maximaal geluidsniveau

82 dB

Gewicht

2 kg

Omschrijving van de Rowenta RH9638 stofzuiger

Met de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638 stofzuig je gemakkelijk je hele huis. De flexibele zuigmond maakt het mogelijk om met gemak onder lage meubels te stofzuigen, omdat je bereik hierdoor tot 4 keer groter wordt. Heb je op een bepaalde plek extra zuigkracht nodig? Gebruik dan de boost trigger om met één druk meer stof op te zuigen. Met de speciale kruimelzuiger maak je zelfs kleine kruimels moeiteloos op. Hardnekkige haren en stofjes in je tapijt zuig je gemakkelijk op met de turboborstel. Voor de meer kwetsbare meubels gebruik je de zachte afstofborstel. Bovendien heeft de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638 een filter dat zelfs de kleinste deeltjes opzuigt, zodat je jouw huis vrij van allergenen houdt. Zo ben je verzekerd van een grondige stofzuigbeurt. Met de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638 stofzuig je je hele huis grondig en eenvoudig. De flexibele zuigmond en de boost trigger zorgen ervoor dat je gemakkelijk onder lage meubels stofzuigt. Met de kruimelzuiger, turboborstel en de zachte afstofborstel zuig je hardnekkige stofjes en haren op in je tapijt en kwetsbare meubels. Bovendien houd je je huis met het geavanceerde filter vrij van allergenen. Zo ben je verzekerd van een grondige schone stofzuigbeurt.

Pluspunten
  • Met de flexibele zuigmond kan je ook moeilijk bereikbare plaatsen bereiken. De zachte borstel gebruik je voor kwetsbare meubels, zoals glazen salontafels of een tv. De multi cycloontechnologie zorgt ervoor dat de zuigkracht niet afneemt, zelfs als de stofbak vol raakt.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 82 decibel erg veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH9638 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RH9638 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638. weegt 2 kg.

De Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638. heeft een 0,55 l opvangbak.

De Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638. stofzuiger is geschikt voor Allergieën.