1. Rowenta
 2. Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7.

Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH20C7 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen, Dweilen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

Gewicht

3,8 kg

Omschrijving van de Rowenta RH20C7 stofzuiger

De Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 biedt je een perfect schoonmaaksysteem. Met één druk op de knop zuig en dweil je tegelijkertijd je vloer. Door middel van een flexibele stang is het stofzuigen onder meubels een eitje. Met de ingebouwde LED-verlichting van de zuigmond zie je elke donkere hoek in huis. Het display geeft je tevens de batterijduur en informatie over het filter. Daarnaast krijg je verschillende opzetstukken bij deze stofzuiger. Denk aan een kierenzuigmond voor moeilijk bereikbare plekken en een meubelzuigmond. Ook is het stofzuigen van je laminaat en tapijt geen probleem meer. De rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 past de zuigkracht automatisch aan op het vloertype. Zo maak je de vloer in een handomdraai schoon.

Pluspunten
 • Je stofzuigt én dweilt je vloer dankzij de meegeleverde Aqua vloerzuigmond

  .

  De stofzuiger pas automatisch de zuigkracht aan op het vloertype. De LED verlichte vloerzuigmond verbetert je zicht op donkere plekken, zoals onder je bank of bed. Je stofzuigt en deinst je vloer dankzij de meegeleverde Aqua-vloerzuigmond

  .

  De stofzuiger past automatisch de zuigkracht aan op het type vloer. De LED-verlichte vloerzuigmond verbetert je zicht op donkere plekken, zoals onder je bank of bed.

Minpunten
 • De stofzuiger heeft met een opvangcapaciteit van 0,4 liter een kleinere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zakken.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH20C7 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RH20C7 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7. weegt 3,8 kg.

De Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen, Dweilen.