1. Rowenta
  2. Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079.

Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH2079 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

83 dB

Gewicht

3 kg

Omschrijving van de Rowenta RH2079 stofzuiger

De Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 is een echte allround stofzuiger. Je past het vermogen aan naar het vloertype. Zo stofzuig je gemakkelijk eerst je laminaat en daarna je tapijt. Bovendien is de stofzuigerarm flexibel, zodat je ook gemakkelijk onder tafels of bedden stofzuigt. Dankzij de LED-verlichting op de zuigmond zie je ook in de donkere hoeken het stof. De stofzuiger is licht van gewicht en heeft een gebruiksduur van 45 minuten. Hiermee stofzuig je eenvoudig het hele huis. Op het display krijg je een overzicht van de batterijduur, het vermogensniveau en wanneer je het filter schoonmaakt. Bovendien krijg je meerdere opzetstukken bij, zoals een kieren- en meubelzuigmond. Hiermee stofzuig je ook moeilijk bereikbare plekken en je meubels. Kortom, met de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 heb je een stofzuiger met veel kracht en veel mogelijkheden.

Pluspunten
  • De stofzuiger past de zuigkracht automatisch aan het vloertype aan. De led verlichte vloerzuigmond verbetert je zicht op donkere plekken, zoals onder je bank of bed. Op het digitale display lees je handige informatie, zoals de duur van je batterij.

Minpunten
  • De stofzuiger heeft met een opvangcapaciteit van 0,4 liter een kleinere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zak. De stofzuiger heeft met een opvangcapaciteit van 0,4 liter een kleinere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zak. De stofzuiger heeft een kleinere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zak met e.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH2079 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RH2079 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079. weegt 3 kg.

De Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.