1. Rowenta
  2. Rowenta X-Nano RH1129.

Rowenta X-Nano RH1129. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH1129 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta X-Nano RH1129. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta X-Nano RH1129.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

82 dB

Gewicht

2 kg

Omschrijving van de Rowenta RH1129 stofzuiger

Met de Rowenta X-Nano RH1129 heb je een uitermate krachtige stofzuiger in handen. Of je nu op harde vloeren stofzuigt of laag- en hoogpolig tapijt, deze stofzuiger neemt het vuil en stof gemakkelijk mee. Met het ergonomische ontwerp stofzuig je met losse pols je woning. Bovendien heeft de stofzuiger een speciale meubel- en kierenzuigmond, waarmee je gemakkelijk stof van je meubels verwijdert. De stofzuiger heeft ook een zachte afstofborstel aan het uiteinde van het bovenste gedeelte. Hiermee stof je je kwetsbare meubels, zoals glazen salontafels, af. Door het lichte gewicht van 2,2 kilogram neem je de stofzuiger ook gemakkelijk de trap op en af. Met de laagste stand heeft de stofzuiger een accuduur van 40 minuten. Na 3 uur is hij weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over stof en vuil in je woning.

Pluspunten
  • Dankzij het lichte gewicht van 2,2 kilogram kun je de stofzuiger gemakkelijk de trap op en af tillen. De ergonomische handgreep maakt het stofzuigen nog aangenamer. Je stofzuigt laagpolige tapijten en niet-kwetsbare harde vloeren met behulp van de combiborstel.

Minpunten
  • Je ontvangt geen parketborstel, dit maakt de stofzuiger minder geschikt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH1129 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RH1129 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Rowenta X-Nano RH1129. weegt 2 kg.

De Rowenta X-Nano RH1129. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Rowenta X-Nano RH1129. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.