1. Rowenta
  2. Rowenta X-Ô 90 IX7767.

Rowenta X-Ô 90 IX7767. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta IX7767 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta X-Ô 90 IX7767. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta X-Ô 90 IX7767.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

69 dB

Gewicht

8,3 kg

Omschrijving van de Rowenta IX7767 stofzuiger

De Rowenta X-Ô 70 IX7757 draadloze stofzuiger biedt je alle flexibiliteit en bewegingsvrijheid die je nodig hebt voor het stofzuigen van je huis. Met een verwisselbare accu die een looptijd van 70 minuten heeft, ben je zeker van een lange gebruiksduur. Met het handvat aan de stofzuiger regel je eenvoudig de zuigkracht, zonder dat je hoeft te bukken. Daarnaast krijg je een mini turboborstel voor het verwijderen van dierenharen en een meubelzuigmond voor de bank en traptreden. Ook is er een flexibele stang waarmee je gemakkelijk onder de bank kunt stofzuigen. De hoofdborstel is geschikt voor zowel tapijt als harde vloeren, waardoor je voor elk vloertype de juiste borstel krijgt. Zo heb je altijd een schoon en stofvrij huis.

Pluspunten
  • Met de draadloze stofzuiger en een lange accuduur van maar liefst 70 minuten zuig je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde gemotoriseerde combizuigmond

    .

    Met de mini turboborstel is het extra gemakkelijk om dierenharen te verwijderen van je bank en andere beklede meubels.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een gewicht van bijna 8 kilo, wat redelijk zwaar is, waardoor het lastig is om hem de trap op en af te dragen.

Veelgestelde vragen over de Rowenta IX7767 stofzuiger

Je kunt de Rowenta IX7767 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Rowenta X-Ô 90 IX7767. weegt 8,3 kg.

De Rowenta X-Ô 90 IX7767. stofzuiger is geschikt voor .