1. Rowenta
 2. Rowenta X-plorer Serie 75 RR7675.

Rowenta X-plorer Serie 75 RR7675. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RR7675 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta X-plorer Serie 75 RR7675. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta X-plorer Serie 75 RR7675.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

Gewicht

4,38 kg

Omschrijving van de Rowenta RR7675 stofzuiger

De Rowenta X-plorer Serie 75 RR7675 is een slimme stofzuiger die je huis grondig schoonhoudt. Met de krachtige lasertechnologie heeft de robot een goed beeld van de ruimte waarin hij zich bevindt, waardoor hij elke kamer grondig kan schoonmaken. Met de app voor je telefoon kun je een schoonmaakschema instellen voor de rest van de maand, zodat je niet meer hoeft te denken aan het stofzuigen. Je kunt ook bepaalde ruimtes aanwijzen waarin de robot niet mag komen. De stofzuiger is ook uitgerust met een intelligente navigatie, waardoor hij automatisch terugkeert naar het laadstation als de accu leeg raakt. Het opladen duurt ongeveer vier uur, waarna de robot het schoonmaakprogramma automatisch hervat. Met de Rowenta X-plorer Serie 75 RR7675 heb je dus altijd een schoon huis, waar je je geen zorgen meer over hoeft te maken.

Pluspunten
 • Vul het waterreservoir met een sopje en bevestig de doek als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer haalt

  .

  Vul het waterreservoir met een sop en bevestig de doek als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer neemt

  .

  Programmeer de robot meerdere dagen vooruit via de app zodat je een schoonmaakschema instelt

  .

  Programmeer de robot meerdere dagen van tevoren via de app zodat je een schoonmaakschema kunt instellen

  .

  Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte zodat hij niets overslaat en obstakels vermijdt

  .

  Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte, zodat hij geen enkele plek mist en obstakels kan vermijden.

Minpunten
 • De stofopvang met een inhoud van 0,4 liter is relatief klein, dus regelmatig legen is noodzakelijk

  .

  De robot gaat niet heen en weer met de vochtige doek over vlekken, verwacht dus niet hetzelfde resultaat als met een dweil.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RR7675 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RR7675 stofzuiger gebruiken voor

De Rowenta X-plorer Serie 75 RR7675. weegt 4,38 kg.

De Rowenta X-plorer Serie 75 RR7675. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Rowenta X-plorer Serie 75 RR7675. stofzuiger is geschikt voor .