1. Rowenta
  2. Rowenta X-plorer Serie 95 RR7975.

Rowenta X-plorer Serie 95 RR7975. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RR7975 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta X-plorer Serie 95 RR7975. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta X-plorer Serie 95 RR7975.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,5 l

Maximaal geluidsniveau

Gewicht

4,58 kg

Omschrijving van de Rowenta RR7975 stofzuiger

De Rowenta X-plorer Serie 95 RR7975 biedt als een van de beste robotstofzuigers de perfecte oplossing voor het stofzuigen van uw huis. Deze slimme stofzuiger heeft alles wat je nodig hebt om je vloeren grondig en zorgvuldig schoon te maken. Met verschillende borstels is deze robot geschikt voor elk soort vloer. Naast de borstels heeft de robot ook een laser om de verschillende ruimten in kaart te brengen. Zo worden alle delen van de vloer grondig schoongemaakt. Daarnaast kun je de robotstofzuiger ook bedienen via de app op je telefoon. Hiermee kun je een virtuele muur neerzetten op plekken waar de robot niet mag komen, zoals bijvoorbeeld de kinderkamer. Ook kun je een schoonmaakschema in stellen, zodat de robot automatisch aan de slag gaat. Bovendien keert hij automatisch terug naar het laadstation als de accu leeg is. Deze laadtijd duurt ongeveer 4 uur, waarna de robot het schoonmaakprogramma automatisch hervat.

Pluspunten
  • Je ontvangt een siliconen, parket- en turboborstel waarmee de robot alle vloertypen en dierenharen aankan. Vul het waterreservoir met een sopje en bevestig de doek als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer haalt. Programmeer de robot meerdere dagen vooruit via de app zodat je een schoonmaakschema instelt. Je ontvangt een siliconen, parket- en turboborstel waarmee de robot alle vloertypen en dierenharen aankan. Vul het waterreservoir met een sopje en bevestig de doek als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer haalt. Programmeer de robot meerdere dagen vooruit via de app zodat je een schoonmaakschema instelt. Je ontvangt een siliconen, parket- en turboborstel waarmee de robot alle vloertypen en dierenharen kan aanpakken. Vul het waterreservoir met een sopje en bevestig de doek als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer haalt. Programmeer de robot meerdere dagen vooruit via de app zodat je een schoonmaakschema instelt.

Minpunten
  • De stofopvang heeft een relatief kleine inhoud van 0,4 liter, dus regelmatig legen is vereist

    .

    De robot gaat niet met de vochtige doek heen en weer over vlekken, dus verwacht niet hetzelfde resultaat als dat je zou krijgen met een dweil.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RR7975 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RR7975 stofzuiger gebruiken voor

De Rowenta X-plorer Serie 95 RR7975. weegt 4,58 kg.

De Rowenta X-plorer Serie 95 RR7975. heeft een 0,5 l opvangbak.

De Rowenta X-plorer Serie 95 RR7975. stofzuiger is geschikt voor .