1. Samsung
  2. Samsung Jet 75 Pro + Samsung Clean Station.

Samsung Jet 75 Pro + Samsung Clean Station. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VCA-SAE903/WA stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Jet 75 Pro + Samsung Clean Station. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Samsung Jet 75 Pro + Samsung Clean Station.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen, Dweilen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,8 l

Maximaal geluidsniveau

86 dB

Gewicht

2,81 kg

Omschrijving van de Samsung VCA-SAE903/WA stofzuiger

Met de Samsung Jet 75 Pro steelstofzuiger kun je alle schoonmaakklussen aan. De steelstofzuiger heeft accessoires voor zowel het stofzuigen van vloeren als het boenen ervan. Dankzij de speciale vloerzuigmond met roterende pads, kun je je vloer nat maken en boenen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de steelstofzuiger te veranderen in een kruimelzuiger. Hiervoor klik je de mini turboborstel of meubelzuigmond er gemakkelijk op. Om het stofreservoir van de Samsung Jet 75 Pro te reinigen en leeg te maken, heb je de Samsung Clean Station nodig. Dit automatische leegstation maakt gebruik van de Air Pulse Technologie. Hiermee wordt het stofreservoir binnen 21 seconden helemaal leeggezogen, inclusief de kleinste stofdeeltjes. Doordat het stofreservoir in een gesloten station wordt gezet, heb je geen last van het ronddwarrelend stof. De HEPA filter in het Clean Station filtert daarnaast 99,999% van alle stofdeeltjes. Daardoor is het leegstation geschikt voor mensen met een stofallergie.

Pluspunten
  • Met de roterende vloerzuigmond kun je je vloeren schoonmaken door zowel nat als droog te boenen. Met het schoonmaakstation hoef je niet meer naar het stofreservoir van je stofzuiger te kijken.Je kunt de accessoires en de los te koppelen kruimelzuiger gebruiken om je stofzuiger zeer veelzijdig in te zetten.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt relatief veel geluid met een geluidssterkte van 86 decibel

    .

    Je ontvangt geen speciale parketborstel voor je harde vloeren, maar je kunt je harde vloeren toch wel boenen.

Veelgestelde vragen over de Samsung VCA-SAE903/WA stofzuiger

Je kunt de Samsung VCA-SAE903/WA stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Samsung Jet 75 Pro + Samsung Clean Station. weegt 2,81 kg.

De Samsung Jet 75 Pro + Samsung Clean Station. heeft een 0,8 l opvangbak.

De Samsung Jet 75 Pro + Samsung Clean Station. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen, Dweilen.