1. Samsung
  2. Samsung Jet 90 Multi.

Samsung Jet 90 Multi. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VS20R9044T2/EN stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Jet 90 Multi. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Samsung Jet 90 Multi.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,8 l

Maximaal geluidsniveau

86 dB

Gewicht

2,74 kg

Omschrijving van de Samsung VS20R9044T2/EN stofzuiger

De Samsung Jet 90 Multi is een ideale stofzuiger voor thuis. Met het handige oplaadstation is hij gemakkelijk op te bergen en je hebt direct toegang tot alle accessoires. De lange accuduur en de 3 zuigstanden zorgen ervoor dat je geen kracht tekort komt. Met de meegeleverde mini turboborstel verwijder je eenvoudig dierenharen van je bank of traptreden. Het overzichtelijke LCD display laat je precies zien hoe je de stofzuiger moet gebruiken. Daarnaast is de Samsung Jet 90 Multi ook voorzien van een meerlaagse filtersysteem waardoor je de stofzuiger gerust binnenshuis kunt gebruiken. Dankzij het filtersysteem wordt 99,999% van het stof uit de uitblaaslucht gehaald. Zo houd je je huis stofvrij zonder dat je last hebt van stofdeeltjes die door de lucht dwarrelen.

Pluspunten
  • Het oplaadstation heeft een praktische functie en is een echte eyecatcher in je woonkamer. Je stofzuigt parketvloeren zonder schade met de parketborstel. Dankzij de multi-cycloon behoudt de steelstofzuiger zijn zuigkracht als de stofbak volledig gevuld is.

Minpunten
  • Je ontvangt geen combiborstel voor het stofzuigen van tapijt.

Veelgestelde vragen over de Samsung VS20R9044T2/EN stofzuiger

Je kunt de Samsung VS20R9044T2/EN stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Samsung Jet 90 Multi. weegt 2,74 kg.

De Samsung Jet 90 Multi. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.